Het Zonnepad

Ik ben Lydia van der Helm, gewoon Lydia. 49 mooie jaren jong. Ik ben getrouwd met Marcel en samen hebben wij een groot en dynamisch gezin met vijf kinderen. Naast mijn werkende carrière, nu vakdocent Uniformberoepen, ben ik besmet geraakt met het yogavirus. Ik ben bevoegd en erkend integrale Yoga docente met de aantekeningen zwangerschapsyoga, kinderyoga, ademhaling en meditatie. Ik geef al een aantal jaren met plezier les. In mijn lessen is elke stap Yoga. Elke stap een weg naar jezelf. Yoga heeft ervoor gezorgd dat ik de fluctuaties van mijn geest beter kan beheersen, dat ik milder ben in mijn oordeel en dat ik de gebeurtenissen in mijn leven kan zien als een verrijkende ervaring. Ik ben erg blij dat ik Yoga heb ontdekt.

Daarnaast ben ik zelf hoog gevoelig (HSP – HSS) en helder voelend / horend. Deze eigenschappen en door mezelf te zijn, helpen mij tijdens mijn NLP-life-coaching sessies. Ik ben een erkend Master Practioner NLP coach. Daarnaast ben ik opgeleid tot holistisch intuïtief en systemisch coach volgens de KIBA® methode. Dit zijn 5 steppingstones waarin ik je meeneem tijdens het coachen. Met deze 5 stappen kom jij in je Kracht. Leer je te vertrouwen op je Intuïtie. Leef je Bewust. Overwin je Angsten en kom je tot Actie. Je gaat van weten naar doen. Door te laten voelen en naar het systemische kijken, kan ik jou in een paar sessies verder helpen.

Naast het coachen is een Helende Reis een methode die ik inzet als het nodig mocht zijn of er behoefte naar is. Daarnaast zet ik etherische oliën in (Aroma therapie), die jouw lichaam ondersteunen. En eventueel kan ik je een Aroma Touch massage aanbieden, waarbij lichaam en geest weer in balans komen.

Door de vele workshops op energetisch gebied kan ik jou ook hierin een stap verder helpen. Ik ben opgeleid tot Reiki Master-Practioner en mag jou dus opleiden tot Reiki I, II of IIIa of zelfs b (Master). Daarnaast ben ik ook Access Barrs® practioner.  Vaak kijk ik welke behandeling effectiever kan zijn en Vaak is het een gecombineerde behandeling. Ik combineer het daarnaast ook met  klankschalen, edelstenen en etherische olie, zodat er echt op dieper niveau healing ontstaat.

Hoe beng ik jou dan naar jezelf? Meestal is dit een combinatie van mijn kennis, ervaring en “het weten”, waardoor ik de juiste dingen combineer die jou echt verder helpen. Dus wees Welkom!

Ervaringen

 • HSP-HSS
 • Ouders gescheiden
 • Hechtingsprobleem
 • Gescheiden
 • Niet van mezelf houden
 • Burn-out
 • Samengesteld gezin
 • Ondernemen
 • Doceren
 • Trainen
 • Coachen
 • Opleiden
 • Leiding geven
 • Leiding nemen
 • Positieve grondslag

Opleidingen

 • BVE-PDG
 • NLP Master/Practitioner
 • Reiki Master/Practitioner
 • Access Bars Practitioner
 • MBSR Trainer
 • Rots- en Water Trainer
 • 200 uurs opleiding Yogadocent
 • Aantekening Meditatiedocent
 • Aantekening Kinderyogadocent
 • Aantekening Zwangerschapsyogadocent
 • Aantekening Yinyogadocent
 • KIBA-coach opgeleid (holistisch, intuïtief, systemisch)
 • Lachyogadocent
 • Diverse energetische cursussen
 • Diverse jaarlijkse bijscholingen
Open chat
1
Kan ik je ergens mee helpen?
Hallo!
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me een appje!