Over Het Zonnepad

Het Zonnepad

Ik ben Lydia van der Helm, gewoon Lydia. 46 mooie jaren jong. Ik ben getrouwd met Marcel en samen hebben wij een groot en dynamisch gezin met vijf kinderen. Naast mijn werkende carrière, nu vakdocent Uniformberoepen, ben ik besmet geraakt met het yogavirus. Ik ben bevoegd en erkend integrale Yoga docente met de aantekeningen zwangerschapsyoga, kinderyoga, ademhaling en meditatie. Ik geef al een aantal jaren met plezier les. In mijn lessen is elke stap Yoga. Elke stap een weg naar jezelf. Yoga heeft ervoor gezorgd dat ik de fluctuaties van mijn geest beter kan beheersen, dat ik milder ben in mijn oordeel en dat ik de gebeurtenissen in mijn leven kan zien als een verrijkende ervaring. Ik ben erg blij dat ik Yoga heb ontdekt.

Daarnaast ben ik zelf hoog gevoelig (HSP – HSS) en helder voelend / horend. Deze eigenschappen en door mezelf te zijn, helpen mij tijdens mijn NLP-life-coaching sessies. Ik ben een erkend Master Practioner NLP coach en door te laten voelen en naar het holistische en systemische te kijken, kan ik jou in een paar sessies verder helpen. Een Helende Reis hoort tot de mogelijkheden. Naast inzet van etherische oliën, aroma therapie, die jouw lichaam kunnen ondersteunen, kan ik jou een aroma touchmassage aanbieden. Daarnaast heb ik een ( Jikiden) Reiki 1, 2 en Master opleiding gevolgd en mag ik mensen een reikibehandeling geven en opleiden. Hoe breng ik mensen dan naar hun zelf? Meestal is het een combinatie van mijn kennis, ervaring en “het weten”, waardoor ik de juiste dingen combineer en jou echt kan verder helpen. Dus wees Welkom!

Open chat
1
Kan ik je ergens mee helpen?
Hallo!
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me een appje!