Het Zonnepad

Ik ben Lydia van der Helm, gewoon Lydia. Ik ben getrouwd met Marcel en samen hebben wij een groot en dynamisch gezin met vijf kinderen. In 2011 ben ik besmet geraakt met het yogavirus. Ik ben bevoegd en erkend integrale Yoga docente met de aantekeningen zwangerschapsyoga, kinderyoga, ademhaling en meditatie. Ik geef al een aantal jaren met plezier les. In mijn lessen is elke stap Yoga. Elke stap een weg naar jezelf. Yoga heeft ervoor gezorgd dat ik de fluctuaties van mijn geest beter kan beheersen, dat ik milder ben in mijn oordeel en dat ik de gebeurtenissen in mijn leven kan zien als een verrijkende ervaring. Ik ben erg blij dat ik Yoga heb ontdekt.

Zelf ben ik hoog gevoelig (HSP – HSS) en helder voelend / horend. Deze eigenschappen en door mezelf te zijn, helpen mij tijdens mijn NLP-life-coaching sessies. Ik ben een erkend Master Practioner NLP coach. Daarnaast ben ik opgeleid tot holistisch intuïtief en systemisch coach volgens de KIBA® methode. Dit zijn 5 steppingstones waarin ik je meeneem tijdens het coachen. Met deze 5 stappen kom jij in je Kracht. Leer je te vertrouwen op je Intuïtie. Leef je Bewust. Overwin je Angsten en kom je tot Actie. Je gaat van weten naar doen.

Door te laten voelen en naar het systemische kijken, kan ik jou in een paar sessies verder helpen. Door mijn systemische kennis kan ik met jou een tafelopstelling doen, een familieopstelling met ankers of loopbaanopstelling. (Wil je een familieopstelling met representaten, een retrait of organisatieopstelling, kijk dan op www.createmore.nu).

Naast het coachen ben ik energetisch therapeut. Ik ben o.a. opgeleid tot Reiki Master en AccesBars Master en kan ik je met een behandeling verder helpen. Deze behandeling kan onderdeel zijn van jouw route. Welke behandeling we doen, spreken we samen af. Vaak is het een gecombineerde behandeling, waarbij ik ook gebruik maak van klankschalen, edelstenen en etherische olien, zodat er op een dieper niveau helaing ontstaat.  Doordat ik mij energetisch incheck bij jou, voel en doe ik het juiste, wat jou gaat helpen op je route. 

Hoe beng ik jou dan naar jezelf? Meestal is dit een combinatie van mijn kennis, ervaring en “het weten”, waardoor ik de juiste dingen combineer die jou echt verder helpen. Dus wees Welkom!

Ervaringen

 • HSP-HSS
 • Ouders gescheiden
 • Hechtingsprobleem
 • Gescheiden
 • Niet van mezelf houden
 • Burn-out
 • Samengesteld gezin
 • Ondernemen
 • Doceren
 • Trainen
 • Coachen
 • Opleiden
 • Leiding geven
 • Leiding nemen
 • Positieve grondslag

Opleidingen

 • BVE-PDG – lesgraad MBO onderwijs
 • NLP Master/Practitioner
 • Reiki Master/Practitioner
 • Access Bars Practitioner
 • MBSR Trainer
 • Rots- en Water Trainer
 • 200 uurs opleiding Yogadocent
 • Aantekening Meditatiedocent
 • Aantekening Kinderyogadocent
 • Aantekening Zwangerschapsyogadocent
 • Aantekening Yinyogadocent
 • KIBA-coach opgeleid (holistisch, intuïtief, systemisch)
 • Lachyogadocent
 • Diverse energetische cursussen
 • Diverse jaarlijkse bijscholingen
Open chat
1
Kan ik je ergens mee helpen?
Hallo!
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me een appje!