Dagretraites

Cacaoceremonie

We starten met de talking stick. Je hebt een mooie orakelkaart gekregen met een boodschap voor de ceremonie. Daarna neem je de kaart mee als boodschap voor de ceremonie. Daarna doen we de cacao ceremonie. We drinken cacao wat bereid is volgens de maya cultuur. Deze opent je hartchakra en de diepere verbinding met jezelf. De ademhalings- oefeningen die daarop volgt, maken je lichaam ontspannen en helder zodat de cacao goed zijn werk kan gaan doen. Daarin ligt de focus op het hart, je oerkern. Vanuit deze staat doen we de drum – hart reis. Ik begeleid je met mijn drum naar jouw hart. Dus laat mij je meenemen naar je hart.

Wat neem jij mee naar huis:

  • Een bijzondere ervaring
  • Een mooie verbinding met jouw hart
  • Een verliefd gevoel voor het leven, jouw leven!

Kosten van deze morgen zijn € 45 euro. Hou er rekening mee dat het uitloopt! Er zal fruit/water/kruidenthee aanwezig zijn.


Voor de cacaoceremonie is het raadzaam niet te eten of koffie te drinken. Ook antidepressiva niet van te voren innemen.

Drinken van een hoge concentratie in een ceremoniële setting is niet alleen gezond. Het is een krachtige ontgifter. Maar het is ook helend in combinatie met de drum en ziele reis die je gaat maken na de ademhaling/yoga oefeningen.  Cacao bevat naast mineralen en antioxidanten ook veel van het stofje fenylalanine. Fenylalanine wordt in het lichaam omgezet in dopamine. Dit is het geluks hormoon. Daarnaast zorgt de lichaams eigenstof fenylethylamine voor een verliefd gevoel. Wordt verliefd op jezelf op deze dag.

Belevingsdag Ont-Moet jezelf

Ook hier starten  we met de talking stick. Mooi om iedereens why te weten. Op je kussen lag een kaart en deze kaart wordt geduid. De boodschap kun je meenemen in de ceremonie. Daarna doen we de cacao ceremonie. We drinken cacao wat bereid is volgens de maya cultuur. Deze opent je hartchakra en de diepere verbinding met jezelf. De ademhalings- en yoga oefeningen die daarop gaan volgen, maken je lichaam ontspannen en helder zodat de cacao goed zijn werk kan gaan doen. Daarin ligt de focus op het hart, je oerkern. Vanuit deze staat doen we de drum – soulreis. (soul journey). Ik begeleid je met mijn drum naar jouw ziel. Dus laat mij je meenemen naar je zielenreis – jouw Akasha (archief) om te kijken wat hier opgeslagen ligt. Dit doe ik door middel van een geleide meditatie.

Tussendoor genieten we van een gezonde, eenvoudige lunch, die jezelf meeneemt. Wel zal er een heerlijke soep met wat stokbrood geserveerd worden. Er zal ook fruit /water / kruidenthee aanwezig zijn.

Wat neem jij mee naar huis:

  • Een bijzondere ervaring
  • Inzichten die je verder helpen om te helen
  • Een ontmoeting met je ontspannen zelf
  • Een mooie verbinding met jouw hart
  • Een verliefd gevoel voor het leven, jouw leven!

Kosten van deze dag zijn € 75.

Open chat
1
Kan ik je ergens mee helpen?
Hallo!
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me een appje!