Aroma Touch Massage

De Aroma Touch is een klinische benadering om etherische oliën toe te passen. Er word tijdens deze massage gewerkt langs de meridiaan energiebanen en de inwendige contact punten van de rug en voeten. Deze massage is ontwikkeld door Dr. David Hill.

Het doel van deze massage is het sympathische en het parasympatische zenuwstelsel van het lichaam weer in evenwicht te brengen. De massage is eenvoudig als intuïtief en er word gebruikt gemaakt van verschillende soorten etherische olie die zorgen voor een ongeëvenaarde ervaring, waarbij de ontvanger weer helemaal in balans komt.

De massage bevat 4 primair stappen.

 1. Stress vermindering
  De meeste mensen ervaren tegenwoordig meer stress dan hun lichaam en geest aan kan. Stress kan voor veel ongemak zorgen in het lichaam. Daarom focust AromaTouch als eerst op het verminderen van stress. Uw lichaam ontspant en een ontspannen lichaam kan beter de aangebrachte essentiële oliën opnemen.
 2. Het versterken van het imuunsysteem
  Het immuunsysteem is een verdedigingsmechanisme met als doel indringers of veranderde eigen cellen te bestrijden. De tweede fase van de AromaTouch focust zich daar waar het nodig is het immuunsysteem een boost te geven. Hoe beter ons immuunsysteem, hoe beter ons lichaam in staat is zich te verdedigen.
 3. Verlichting van pijn en ontsteking
  In de derde fase focust de AromaTouch op het terugdringen van pijn en ontstekingen. Dat pijn niet leuk is dat weten we allemaal, maar wist u dat aanhoudende ontstekingen vaak de oorzaak zijn van chronische aandoeningen? De twee oliën ondersteunen uw lichaam in dit proces.
 4. In balans brengen van lichaam en geest
  Door deze drukke maatschappij ervaren we vaak een vlucht of vechtreactie. We zijn dan in uiterste paraatheid en kunnen dan heel snel denken en reageren. Wanneer deze toestand te lang aanhoud, eist het zijn tol op ons lichaam. Daarom is het belangrijk om uw lichaam in balans te brengen.

Iedere stap in het proces omvat 2 etherische oliën, enkelvoudig of samengesteld, die heel systematisch stress factoren aan het autonome zenuwstelsel verminderen en in balans brengen.

Open chat
1
Kan ik je ergens mee helpen?
Hallo!
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me een appje!