Chakra Healing

Een reis door jouw Chakra’s.  Het enige wat jij hoeft te doen is bereid zijn om de oefeningen te doen, tijd te nemen voor jezelf en de wens te hebben een completer en heler JIJ te worden. Stel je open voor alles wat voorbij komt en wees liefdevol naar jezelf!

Nadat ik de yoga-opleiding had voltooid wist ik dat er nog veel meer te ontdekken was. Ik had voor de yogaopleiding al een energetische opleiding gedaan, Reiki, wat me had geholpen mij bij mijn eigen energie te blijven. En mezelf weer energie te kunnen geven op lastige momenten. Na de yoga opleiding wilde ik mij verdiepen. Ik volgde allerlei workshops, cursussen en trainingen. Een ervan was een chakra workshop. Wouw, toen viel er zoveel op zijn plek.

Daar lag bij mij dus een hoop werk te doen in mijn basis. Deze ontwikkelt zich tussen -9 maand en +9maand. En in mij conceptie en korte leventje was er al zoveel gebeurd. Van een niet gewenste zwangerschap, een zorgelijke zwangerschap, een vroeg geboorte (7 weken), een couveuse start en daarna een moeilijke start in het gezin met een broer die (later bleek) een autistische stoornis te hebben. Kortom, dat wist ik wel, maar niet dat het in mij opgeslagen was. Maar door die ene workshop, viel er steeds meer op zijn plek. Tijd voor healing. En daar ontstond een passie…

De chakra’s bleken een soort routekaart  voor de ontwikkeling van mijn bewustzijn te zijn. Het is bijna alsof je van een kaart afleest waar je je bevindt op het pad van Yoga, welke obstakels zich daar bevinden en welke technieken je kunt gebruiken om verder te groeien.  De chakra filosofie heeft mij  geholpen om veel meer inzicht te krijgen in wie ik ben en waarom ik bepaalde keuzes maak. En dat inzicht en het beoefenen van de juiste oefeningen en technieken, heeft uiteindelijk tot grote veranderingen in mijn leven geleid. Zoals ik al zei: life-changing.

Ik hoop dat deze cursus, dit werkboek, hetzelfde voor jou gaat doen! Want kennis van de chakra’s helpt niet alleen bij het bewustworden en begrijpen van je gevoelens en gedachten. Je krijgt meer zicht op wie je bent, wat je beweegt en waarnaar je verlangt.

Samen gaan we we aan de slag met praktische oefeningen die je helpen om diep gelegen programmeringen en overtuigingen te veranderen in een samenwerkend geheel dat er om draait jou gezond, krachtig en gelukkig te houden.

Weet dat je mij altijd kunt appen of mailen. Blijf niet met een vraag zitten.

Ga je mee op reis door de chakra’s?

Wat is een chakra?

Chakra’s zijn energiepunten in je lichaam, energtische velden. In ons lichaam zijn er 7, waarlangs energie omhoog en omlaag stroomt.

Open chat
1
Kan ik je ergens mee helpen?
Hallo!
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me een appje!