Mindfulness training

Mindfulness Based Cognitive Training. Aandachtsgerichte training. Een training die een combinatie maakt van mindfulness technieken en cognitieve therapie. De kern van mindfulness is dat we ons vaak laten meeslepen door gedachten en gevoelens die te maken hebben met het verleden, de toekomst of wat er in het heden anders zou moeten zijn. Daardoor verliezen we de aandacht voor het huidige moment, het nu. We beleven onze directe omgeving minder intens omdat we in gedachten steeds ergens anders zijn. Als het ons lukt om in het hier-en-nu te blijven, beleven we het leven veel intenser. We zijn ons bewust van het “ware leven” en beseffen dat we niet vanzelfsprekend hoeven mee te gaan in de oneindige dramatiek van onze problemen.

Tijdens de training leer je de werkelijkheid te accepteren zoals die is, zodat innerlijke rust en vrede wordt bereikt. Je leert hoe je stress kunt herkennen  en hoe je er anders mee om kunt gaan. Je leert aandacht te geven aan de dingen die er wel toe doen. En je leert anders omgaan met de dingen die voorbij komen. Daarnaast leer je ontspanningstechnieken, zoals de bodyscan en ademruimte. Ook zal er aandacht zijn voor yoga en meditatie, zodat je leert in het hier en nu te komen. Alle gedachten, gevoelens en gewaarwordingen leer je te laten zijn voor wat ze zijn. Dat maakt mindfulness tot een zeer werkbaar, krachtig en toepasbaar middel.

De training is bedoeld voor iedereen die persoonlijke groei nastreeft. Of als je last hebt van stress, een (dreigende) burn-out of een hoofd vol (pieker)gedachten kan mindfulness je helpen om met meer ontspanning en voldoening te leven. Door vaker bewust aanwezig te zijn in je lichaam maak je meer contact met wat er nu bij je speelt en wat er nodig is. Je oefent in het trainen van je aandacht zodat je ook meer vat krijgt op waar jij met je aandacht wilt zijn. Dit in tegenstelling tot wat er meestal gebeurt; de aandacht gaat overal en nergens heen zonder dat wij daarin een keuze lijken te hebben. Je leert vriendelijker te zijn voor jezelf en oefent met dat te accepteren wat je niet kunt veranderen, te veranderen wat je wel kunt veranderen en het onderscheid tussen deze beide opties te leren kennen.

Deze training kan in een groep van maximaal 8 personen, elk voorjaar en elk najaar, 7 weken achter elkaar een morgen/middag van 2 uur en dan na twee weken een slotdag van 10-16 uur.

Je kunt deze training ook online doen.
inclusief 2x een 1-op-1 moment via Zoom of live (1 uur).

Wil je hem 1 op 1. Ook dat kan. Dit zal dan maatwerk zijn en hiervoor rekenen ik mijn coachtarief per uur.

Er zijn 32 punten op het hoofd die verbonden zijn met energiebanen in het lichaam. Door je vingers op zo’n energiebaan op het hoofd te plaatsen, ontstaat er ontlading en wordt er ruimte gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden.

Die 32 punten zijn elk verbonden met een specifieke energiebaan en de daarbij behorende overtuigingen en ervaringen in het lichaam over geld, gezondheid, controle, communicatie, vreugde, verdriet, creativiteit enzovoort.

Het aanraken van de bars op je hoofd is als het indrukken van ALT-CTRL-Delete op jouw computer. Je wist oude overtuigingen, pijn en verdriet in je brein. Er ontstaat ruimte.

Dus…

  • Ben jij op zoek naar ruimte of balans?
  • Je zit in een burn-out en kun je hulp gebruiken bij het herstel?
  • Ben je hooggevoelig en wil je hier mee leren om gaan?
  • Wil jij positiever in je leven leren staan?
  • Zit je midden in een probleemsituatie en weet je het even niet meer?
  • Wil je weer weten wie jij bent?
  • Ben je op zoek naar je levensmissie, je levensdoel?
  • Vindt je het lastig goed te ademen en kun je hier wel hulp bij gebruiken?
  • Ben je op zoek naar rust en ontspanning?

Dan kan ik je wellicht helpen.

Een Bars of energetische behandeling duurt tussen de 60 en 90 minuten en zorgt voor ontspanning. In het slechtste geval voelt het als een fijne massage, in het beste geval verandert jouw leven door alle rust en ruimte die ontstaat. 

Ik doe meestal een combinatie van Acces Bars en Reiki en andere methodes die ik geleerd heb. Hierdoor is het een pakketje. Ik gebruik bij mijn behandelingen klankschalen, edelstenen, etherische olie en orakelkaarten. Daarnaast mijn is mijn intuitie en mijn heldere weten een cadeautje voor jou.  Hierdoor  kan ik jou het juiste geven, dat wat jij nodig hebt.                                         

Kosten € 57 per uur; € 87 per 1,5 uur.

Open chat
1
Kan ik je ergens mee helpen?
Hallo!
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me een appje!