Access Bars

Cursus Access Consciousness Bars®

Met Access Bars® heb je goud in handen. Je kunt het altijd en overal toepassen want jouw handen heb je altijd bij je! Het is een ware bijdrage aan jezelf en ook aan bijvoorbeeld jouw naasten, maar zeker ook een aanvulling voor je praktijk om te doen bij je cliënten.

Door het zacht aanraken van punten op het hoofd geef je het hoofd de kans om de dingen op te ruimen die het niet meer nodig is. Je geeft het hoofd meer rust, je geeft het lichaam meer rust. Blokkades worden opgeheven en alles in het leven stroomt met meer gemak, vreugde en glorie. Is het zo simpel? Ja het is echt zo simpel! Kom het ook leren!

Access Consciousness Bars®

‘Access’ is Engels voor ‘toegang’, ‘Consciousness’ is Engels voor ‘bewustzijn’. En dat is dan ook meteen het doel dat Gary Douglas met Access Consciousness® voor ogen heeft, het toegankelijk maken van het bewustzijn. Zorgen voor meer bewustzijn in de wereld en daarmee een mooiere, vriendelijkere wereld waarin alles en iedereen één is. 
Bewust Zijn, jouw leven leven terwijl je je bewust bent van alles, niets uitsluit en niets be-/veroordeeld. Leven zonder oordelen over jezelf, anderen en situaties is het moeilijkste wat er is en ook het mooiste wat er is! Access Consciousness® biedt de mogelijkheid om dit te bereiken door middel van behandelingen en gereedschappen. Het gaat niet om het volgen van een hoofdfiguur. Het gaat niet om het volgen van regels. Je haalt eruit wat werkt voor jou. Je moet niks, je kan alles.

Waarom zou je het doen of ondergaan?
Een Bars® sessie geeft je in het slechtste geval een heerlijke ontspanning, wat altijd fijn is voor lichaam en geest. In het beste geval kan een Bars® sessie jouw leven veranderen en het leven voor jou makkelijker, vrolijker en glorieuzer maken. Hoe wordt het nog beter dan dat?

Je zult nu denken hoe dan?
Tijdens een Bars® sessie lig je (in je kleren) comfortabel op je rug op een massagetafel. Het hoofd wordt zachtjes aangeraakt op 32 verschillende punten. Deze punten bevatten alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit gehad hebt. Al deze dingen zijn opgeslagen in de vorm van energie. Door het aanraken van de punten, gaan de banen tussen de punten stromen en kunnen zo hun energie loslaten. Alles wat voor jou overbodig is en waarvan jij (bewust of onbewust) bereid bent het los te laten, zal verdwijnen. Je krijgt hierdoor meer ruimte in je hoofd en ook de energie die eerst ‘opgeslagen’ was krijg je terug! Vergelijk het maar met het opruimen en defragmenteren van een harde schijf. Je verwijdert overbodige dingen en creëert daardoor ruimte voor nieuwe dingen, ook werkt je computer weer sneller dan voorheen. Wil jij ontdekken hoeveel jij kunt loslaten?

En wanneer kun je dit dan doen?
Wanneer je maar wilt! Wanneer jij er behoefte aan hebt je te ontspannen en/of een makkelijker leven te gaan leiden. Er zijn geen redenen waarom je het niet zou kunnen doen. Access Consciousness Bars® kan naast ontspanning ook verlichting en zelfs verlossing bieden bij uiteenlopende ongemakken. Bijvoorbeeld bij add/adhd, bij pijn in het lichaam, bij zwangerschapsklachten, wanneer je vaak moe bent, slecht slaapt, hoofdpijn/migraine hebt, gestrest bent, moeite hebt met keuzes maken, te veel nadenkt, relaties niet lekker lopen, je niet blij bent met jezelf enzovoorts. Ook kinderen en baby’s hebben veel baat bij de behandeling, ze zijn bijvoorbeeld rustiger, slapen beter, leren makkelijker, luisteren beter en hebben meer zelfvertrouwen. Dit zijn slechts een paar voorbeelden, er zijn echt oneindig veel mogelijkheden. Wil jij ze ervaren? Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Ja dat vond ik ook, en nu heb ik er een praktijk mee! Geloof mij liever niet op mijn woord, ga het zelf ervaren. 

Probeer het eens!
De sessies zijn per persoon en per keer verschillend. Je hoeft niet te vertellen waarom je een sessie wilt en tijdens de sessie hoef je niet te praten, maar het mag natuurlijk allemaal wel!

Ook is het mogelijk om een cursus te volgen, waar jij zelf de Bars leert geven en daarmee iets waardevols toe kunt voegen aan jouw leven en dat van anderen! Wil je zelf de Access Bars®  behandeling leren geven? Dat kan door het volgen van de cursus van 1 dag! We kunnen kijken we samen waar en wanneer we een cursus kunnen organiseren die jou past. Het is daarnaast ook mogelijk om vanaf 2 personen een privé class te volgen op locatie.

Video afspelen
Open chat
1
Kan ik je ergens mee helpen?
Hallo!
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me een appje!