Aromatherapie

Met de essentiële dōTERRA ondersteun ik mijn (massage)behandelingen, coaching sessies en mijn lessen Yoga. De oliën zijn een ter ondersteuning van lichaam en geest. Daarnaast kan een gekozen olie ook (door)gebruikt worden in de thuissituatie. Met regelmaat geef ik workshops over de oliën. Dit kan bij jou thuis of bij mij in de praktijk of online. Wil je meer informatie over de oliën of de workshops of een afspraak maken voor een workshop bij jou thuis dan bericht mij gerust!

Wanneer ik essentiële oliën gebruik tijdens de behandelingen of een sessie zijn deze ter ondersteuning. Doordat de oliën heel geconcentreerd zijn is de werking krachtig en is het zuinig in gebruik. Van citroen bijvoorbeeld zit de meest werkzame stof in de schil, terwijl meestal het sap gebruikt wordt. De olie gedestilleerd uit de schil is 50 tot 70% krachtiger door de concentratie.

Een olie is aan te brengen op de huid, in te nemen, te inhaleren via je handen of in de diffuser te gebruiken. De oliën zijn geschikt voor iedereen en kunnen tevens preventief werken. Maar ze zijn zeker ook heel goed in te zetten bij langdurige lichamelijke ongemakken, zwangerschap, na een bevalling, bij baby’s en kleine kinderen en hooggevoeligheid (H.S.P.).  Eén druppel verdunde lavendel doet wonderen bij een onrustige baby. En bij een kindje met ademhalingsproblemen werkt de AIR in de diffuser. Voor het vergroten van je nachtrust kun je een druppel lavendel op je kruin aanbrengen voor het slapen gaan.

Er zijn voor iedereen diverse mogelijkheden in aanpak te bedenken.

In mijn praktijk/studio organiseer ik basisworkshops waarin je uitleg krijgt over etherische olie, waarom te gebruiken, wat het doet, hoe te gebruiken en ruiken, proeven, voelen, etc.  Met name over de 10 basis oliën. Daarnaast geef ik ook  vervolgworkshops waarin een aantal specifieke oliën toegelicht worden  of krijg je de mogelijkheid tot het maken van een huidverzorgingsproduct, roller of spray. Uiteraard passend bij de wens(en) en/of klacht(en) die je hebt.

Doordat de oliën makkelijk in gebruik zijn, kun je ze goed integreren in het gezin. Voor elke wens of ongemak in een gezin is er een geschikte olie te gebruiken. Zodoende kun je op een natuurlijke manier allerlei kwaaltjes en klachten bestrijden. Zelfs in ziekenhuizen wordt gebruik gemaakt van essentiële oliën.

Wil je meer weten over de oliën en heb je interesse in een workshop? Dan kun je je gegevens achterlaten op mijn contactpagina. Vervolgens plannen we een datum. Dit kan bij jou thuis of op een andere locatie. Je nodigt een aantal gasten uit en ik geef de workshop. Laagdrempelig, leerzaam, zonder verplichtingen èn bovenal gezellig. Je krijgt als gastdame of heer  natuurlijk een cadeautje. Je kunt ook online de oliën kopen via mij. Daarvoor kun je terect op de website van dōTERRA.

Open chat
1
Kan ik je ergens mee helpen?
Hallo!
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me een appje!