21daagse spiegelwerk

Het spiegelprincipe is een van Louise Hays meest wezenlijke lessen. Spiegelwerk, jezelf in de spiegel aankijken en positieve affirmaties herhalen is haar krachtige methode om van jezelf te leren houden en de wereld als een veilige en liefdevolle plek te ervaren.

Deze challenge biedt een 21-daagse programma met lessen enoefeningen om je te helpen je relatie met jezelf te verdiepen en een gelukkig en bevredigend leven te leiden.

Elk van de 21 dagen is georganiseerd rond een thema, zoals je innerlijke conversatie onderzoeken, angst overwinnen, boosheid loslaten, relaties helen, jezelf en anderen vergeven, welvaart ontvangen en leven zonder stress. Het dagelijkse programma bestaat uit een oefening voor de spiegel, affirmaties en een dagboekoefening, een inspirerende hartgedachte om te overwegen en een begeleide meditatie.

Wil je mee doen in het najaar? Meld je dan aan via mij of via het contactformulier. Dan geef ik je toegang tot mijn facebook groep en kunnen we een prachtige 21 daagse spiegelwerk van Louise Hay ingaan.

Open chat
1
Kan ik je ergens mee helpen?
Hallo!
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me een appje!