Chakramassage

De chakra massage is een fysieke massage. Dit wil dus zeggen dat er op het lichaam gewerkt wordt met behulp van etherische oliën. Je komt tot innerlijke rust zowel in jouw energetisch systeem als op fysiek, emotioneel en mentaal niveau.

Doel van chakramassage is de 7 hoofdcentra van het lichaam te stimuleren, vrij te maken, energie te geven. Hun energie wordt gestimuleerd via intentie en lichaamsmassage. We verbinden de chakra’s met elkaar. Zo brengen we het lichaam op subtiele wijze in harmonie.

Tijdens de reis doorheen de 7 chakra’s worden verschillende zintuigen aangesproken door gebruik te maken van geur, klanken en olie. De geuren van de oliën zijn zo gekozen dat ze voor elke chakra zijn eigen werking heeft. Op de achtergrond hoort je de tonen van de behandelde levenswielen. Elke chakra wordt op zachte manier gemasseerd door cirkelende bewegingen.

De etherische olie is samengesteld voor de betreffende chakra. Ook krijg je een steen op je rug, die voor dat charkra geld. We beginnen bij het eerste chakra.  De muziek op de achtergrond verandert van toon en de reis wordt verder gezet met de tweede chakra. Deze bevindt zich op het heiligbeen en aan de voorzijde op de onderbuik. Wederom wordt er gebruik gemaakt van een welbepaalde etherische olie die de werking van deze chakra in kwestie ondersteunt. Trage, cirkelvormige bewegingen openen dit energetisch veld en je geniet van de zalige inwerking op lichaam en geest.

En de reis gaat verder tot de 7de chakra is bereikt. Naarmate we hoger gaan in de energievelden gaan de klanken op de achtergrond en de geur van de oliën mee veranderen.

Open chat
1
Kan ik je ergens mee helpen?
Hallo!
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me een appje!