Ik hou van wie Ik Was, wie Ik Ben en wie Ik Word

Mijn nieuw blogs ga ik schrijven aan de hand van mijn tarot kaarten set. Het lichtzienertarot van Chris-Anne.

Kun jij jezelf aanvaarden en accepteren zoals je bent. Kun jij het verleden in dankbaarheid omarmen omdat dat was wie je was. Kun jij zien dat alles voortdurende verandering is?

Op dit moment is de zon en de maan sterk aanwezig in deze legging. Het is net volle maan geweest, hij is terwijl ik dit schrijf afnemend naar nieuwe maan toe. Dus nu mogen we loslaten, wat ook bij dit seizoen hoort. De herfst. De kaarten nodigen hier ook voor uit. En dat is zo mooi. De zon in stier en de maan in Schorpioen. Er is wat wrijving tussen deze twee, de zon en de maan. En juist die wrijving kun jij voelen. Juist die wrijving transformeert die stukken in jou, die aangekeken mogen worden. Herkenbaar?

Bij mij in ieder geval wel. Ik mag juist nu aanvaarden, hoe mijn leven gegaan is. De gevolgen van de scheiding voor mijn meiden. Die voor hun absoluut niet leuk was, maar voor mij de beste keus. En ik weet dat ze dit uiteindelijk brengt waar ze moeten zijn, maar hun worsteling te zien, is voor mij nog lastig. Maar ik neem dit gevolg. Ik aanvaard hem. Tegelijkertijd spiegelt het mijn moeder. Mijn moeder die ik niet begrijp. Ik begrijp haar handelen niet. Maar dat is mijn gevolg. Want ik ben haar dochter en zij mijn moeder. En het feit dat ik haar niet begrijp, betekent dat ik een andere moeder ben. En dat is een inzicht die ik deze week kreeg van mijn osteopaat. En daar kan ik dankbaar voor zijn.

De 1ste kaart: 6 van Munten: Ik toon dankbaarheid voor  mijn leven door gulheid en compassie.

Je staat open om aan anderen te geven en van anderen te ontvangen. Beide zijn belangrijk om in balans te zijn. Daarnaast zijn het gemoedstoestanden die je helemaal mag voelen.. Je mag je bewust worden van hoe het is om anderen te helpen. Hoe voelt dat?

Als je tijd, geld of energie aan de ander geeft, zet de deur open en kunnen nieuwe dingen jouw kant op komen. Deze week heb ik nog een vriendin opgehaald, het was erg stormachtig buiten. Ook heb ik kadootjes uitgedeeld aan mijn leden, omdat ik 50 wordt. Ik ben ze zo dankbaar. Ik probeer elke dag iets goeds te doen. Hierdoor blijf ik in de flow van welvaart van het Universum. En bewust van de dualiteit geven en nemen.  Je mag ook kijken wat je ervaart rondom schaarste en overvloed. Dit mag je ook voelen en ervaren. En dit opvullen met goedheid. Je zult dan gulheid en compassie ontvangen. Ga energie steken in het helpen van anderen. Kies iets wat je ziel raakt, en zie hoe de gevoelens van welvaart verschuift.

De 2de kaart: 20. Het Oordeel: Hallo essentie. Ik nodig je uit om elke dag op te komen dagen. Ik nodig mijn ziel uit om te stralen, onbeschaamd.

We oordelen allemaal. En we worden beoordeeld. Wordt je nu bewust van het feit dat de enige goedkeuring die er echt toe doet je eigen is. Jij moet jezelf erkennen in wat je bent en wie je bent.

Dus vraag jezelf af: Doe je je best voor anderen en voor jezelf? Het is tijd om alle negatieve gedachten die je misschien hebt te laten vallen. Doe je masker achter de maskers af. Het voelt wellicht als een groot risico die je neemt, maar deze diep gaande daad van zelfacceptatie, zal de zuivere jij vrijlaten. Jij bent licht, schaduw, materie en bewustzijn. Jij bent uniek. Waarom hou jij je ware natuur verborgen voor de wereld? Je kunt pas je ware potentieel begrijpen als je volledig open en eerlijk naar jezelf bent. Dus vergeef jezelf. Vergeef je prachtige ziel. Accepteer je prachtige hart.

De derde kaart: 19. De Zon: Ik ben heel. Ik ben meer dan genoeg. Ik straal als de zon wanneer ik me gelukkig voel.

Deze kaart resoneert zo met wie ik ben. En mijn bedrijf heet niet voor niets Het Zonnepad. Ik wil het licht en de liefde zijn die jou omarmt.

De Zon brengt alles wat hij aanraakt tot leven. Stralend creëert hij een pad van liefde en harmonieuze overvloed. Dit is een kaart van vreugde, vrolijkheid, en een levendig teken van positiviteit en succes! Verwacht gelukzaligheid en sta klaar om actie te nemen, geïnspireerd door positiviteit en vrijgevigheid.

Sta anderen toe om zich te warmen aan de stralen van je hart en je geïnspireerde geest. Straal jij dit uit, zullen mensen je tot jou aangetrokken voelen door je charisma. Leef je maar helemaal uit. De dingen krijgen op een prachtige manier vorm, want jij  bent perfect, heel en geliefd door de Kosmos en de tijd is gekomen om gevoelens van tekortschieten of niet-goed-genoeg zijn overboord te zetten en je stralende zelfvertrouwen te vinden. Wees bereid om te ontvangen, want de zon brengt jou dit licht in alle hoeken van je hart. Het is tijd om jouw wereld in vuur en vlam te zetten door de kansen en inspiratie te volgen.

De vierde kaart: 12. De Gehangene. Ik heb vertrouwen in mijn innerlijke wereld van oneindige woderen en geef me over aan de hogere wil van de Kosmos.

Laat je mee stromen. Op momenten van diepe flow komt er een hogere wijsheid vrij en deze kaart biedt je de kans om iets nogmaals te bekijken vanuit een totaal ander perspectief.

Wanneer je datgene loslaat waardoor je vastzit, maak je ruimte voor nieuwe inzichten en standpunten. Open je hart voor het grotere plan, en voel hoe je door een andere bril mag kijken. En weet, dat als jij de controle loslaat, de uitkomst niet meer wilt sturen, je pad en je droom waarschijnlijk niet meer herkent. Geef je over aan vertrouwen op het leven en kom weer op 1 lijn te staan met het hogere doel van je leven. Het Universum weet al lang welke levens veranderende les de sleutel vormt voor je geluk, en je Hogere Zelf heeft oneindige wijsheid voor je klaar staan – als je maar bewust even stil staat om te luisteren.

De vijfde kaart: 18. De Maan: Ik ben veilig en terwijl ik me overgeef aan de wil van het Universum, bereik ik nieuwe lagen van innerlijk weten.

Als we worden geconfronteerd met onzekerheid en illusie kan het soms lijken alsof we verdrinken. Alsof het niet meer klopt en je ziet het niet meer. Vertrouw erop dat alles goed komt, zelfs als je op dit moment niet meer weet wat goed of fout is.

Als je niet langer probeert om dat te zien wat je simpelweg niet kunt zien omdat het verborgen zit achter de schaduw van de maan, zul je op een diep niveau kunnen loslaten en tot de waarheid komen. De kaart van de maan vraagt dat je naar binnen gaat, dat je troost vindt in de duisternis en dat je  luistert naar de fluisteringen van je intuïtie. Daar kun je goddelijkheid en magie vinden. Wanneer je in de stille wateren van de Maan valt, zal je innerlijke wijsheid, je liefdevol naar het licht duwen. Zolang je in je zoektocht voorbij gaat van je eigen angsten, beloont ze je

door je creativiteit nieuwe leven in te blazen en je vuurtje op te laten laaien. Druk in haar heilzame omarming, adem voorbij je onzekerheden en laat haar schemerige magie je naar huis leiden.

De zesde kaart: 10 van Staven: Ik laat mijn lasten in damp opgaan, wetende dat het Universum me zal helpen om zorg te dragen voor de essentie.

Al die verantwoordelijkheden. Moet je echt al die verantwoordelijkheid bij je dragen, helemaal alleen, allemaal tegelijk? Kun je geen prioriteiten stellen en er een paar laten vallen? Of misschien, heel misschien, zal het een stukje sneller gaan als je hulp inroept? Je hoeft het alleen maar te vragen.

Laat al het overbodige los en bevrijd jezelf van alles wat zwaar op je drukt, want je ben zo dichtbij, maar ook zo belast. Denk lichtzinnigheid en gemak! Stroomlijn je leven en je doelen zullen versneld dichterbij komen, je voelt je minder overweldigd en je energie zal weer toenemen.

Soms betekent dit dat je bepaald aangeleerd gedrag of beperkende gedachten, moet laten gaan en soms betekent het dat je iets moet schrappen uit je agenda. Of de last nu materieel, spiritueel, letterlijk of energetisch is, het is duidelijk dat je nu wat extra bagage met je mee torst. Laat dat gevoel los en geniet van je laatste stappen naar de eindstreep.

De zevende kaart: Aas van Staven. Ik zaai mijn schitterende toekomst met de wortels van creativiteit en inspiratie.

Deze Aas bevat alle vonken voor alle ideeën en ze genereren nu een intens krachtig licht voor je. Ze verbindt je met de ene kosmische geest, een universeel bewustzijn, en haar heerlijke magische kracht die borrelt van kolossale creativiteit. Er brandt hier een vlam die voor jou bedoeld is, maar die zijn doel nog niet gediend heeft.

Wat zal je creëren met dit oneindige potentieel? Sta open om inspiratie en inzichten te ontvangen. Je krijgt misschien nieuwe informatie door over je hogere doel in dit leven of het pad van je ziel, of voelt je zelfs geroepen om iets totaal nieuws neer te zetten in de wereld. Als het goed voelt, is het waarschijnlijk ook goed, en hoewel deze kaart alleen de aanvraag van iets nieuws kan voorspellen, suggereert hij ook dat alle energie er al is om dit project, idee, of gevoel tot een succesvol einde te brengen. Dus ga ervoor en her-inner wie je bent!

Affirmaties

 • Ik toon dankbaarheid voor  mijn leven door gulheid en compassie.
 • Hallo essentie. Ik nodig je uit om elke dag op te komen dagen. Ik nodig mijn ziel uit om te stralen, onbeschaamd.
 • Ik ben heel. Ik ben meer dan genoeg. Ik straal als de zon wanneer ik me gelukkig voel.
 • Ik heb vertrouwen in mijn innerlijke wereld van oneindige wonderen en geef me over aan de hogere wil van de Kosmos.
 • Ik ben veilig en terwijl ik me overgeef aan de wil van het Universum, bereik ik nieuwe lagen van innerlijk weten.
 • Ik laat mijn lasten in damp opgaan, wetende dat het Universum me zal helpen om zorg te dragen voor de essentie.
 • Ik zaai mijn schitterende toekomst met de wortels van creativiteit en inspiratie.

In de diffuser:

 • Ik ben gezegend: 3 dr. Adaptive, 3 dr. Citrus Bliss. Deze geuren combinatie laat je aanpassen aan wat er is en laat je een blij gevoel geven door de Citrus aroma.
 • Het Goddelijke in jou:  3 dr. Frankincese, 2 dr. Sandalwood. Deze geur van Wierrook en hout vult je omgeving met goddelijke energie en omhullen jou met sereniteit.
 • De Koningin in mij: 3 dr. Lavendel, 2 dr Geranium en 2 dr. Mandarijn. Deze opent je hart en laat je meevoeren op de tonen van liefde. Voro liefde en harmonie in je leefomgeving.
 • Gelukkig loslaten: 5 dr. Tangerine, 3 dr. Cinnamon Bark, 1 dr. Clove. Deze mis laat jou makkelijker loslaten en gevoelens van blijdschap cultiveren.
 • Een boswandeling: 4 dr. Cypress, 2 dr White Fir, 2 dr Sandalwood. Deze mis laat jou aarden en geeft je de voordelen van de natuur. Van jouw natuur.
Open chat
1
Kan ik je ergens mee helpen?
Hallo!
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me een appje!