Kies Liefde

Liefde is een werkwoord. Een heel mooi werkwoord.

Je kunt steeds kiezen voor liefde. Het maakt niet uit wat je tegenkomt in je leven, want het leven zal je brengen wat je aan kunt. Dat waar jij van mag groeien en thuis komen bij jezelf. Dit klinkt allemaal heel makkelijk, en ik weet als geen ander dat dit niet zo makkelijk is.

Dus alss het leven je citroenen brengt, kun je er echt limonade van maken 😊

Oke oke, Even serieus. Ik weet, dat als je er middenin zit, het zwaar is, moeilijk, dat alles  moeizaam gaat en energie kost. Ik weet het echt. Maar het is echt een mindset. Jij bepaald hoe je er mee omgaat. Het verandert niets, de situatie is er, maar je kunt wel je mood, je mind en je energie veranderen. Je kunt kiezen voor liefde:

  1. Pijn en ziekte: accepteer ze
  2. Zwaarte: adem uit en laat los
  3. Twijfel: kies en houd je aan de keuze
  4. Onstandvastig/haast: focus en doe 1 ding tegelijk
  5. Luiheid: Ontwikkel een positieve discipline
  6. Genotzucht: richt je op wat er al is
  7. Onwetendheid: onderzoek aannames
  8. Ongeduld: oefen, en verwacht niets
  9. Donkerte: wat zou liefde doen – zet het in het licht
  10. Slachtofferschap: neem verantwoording

Na de situatie, dus als het voorbij is, kun je ademen en tot rust komen. Je kunt terug kijken en zeggen: Dank je wel. Ik ben gegroeid. Dankzij jou (de situatie) mocht ik groeien. Mocht ik een mantel af doen en mocht ik meer bij mezelf komen. Dank je wel!.

Dankbaarheid is de hoogste trilling, frequentie van liefde.

Weet ook, dat het niet je laatste situatie zal zijn. Tot je laatste adem, zal je leren, zal je groeien en is alles bedoeld om jouw ziel thuis te laten komen, bij jezelf.  Je draagt echt je eigen kruis, die voor jou gemaakt is, anders zou het niet jouw kruis zijn. En als je het sprookje van de dood nog niet gelezen hebt, lees het boekje dan. Is echt een aanrader om te dit te begrijpen. 

Dus ik daag je uit voor 2022. Om 365 dagen te kiezen voor liefde en dankbaarheid. Schrijf elke dag op waarvoor je dankbaar bent. Echt het helpt en wordt steeds makkelijker. Je creëert hierdoor echt een positieve mindset.

Choose LOVE
Love before me, love behind me
Love at my left, love at my right
Love above me, love below me
Love on to me, love in my surrounding
Love to all, love to the universe
Kies voor LIEFDE
Liefde voor me, liefde achter me
Liefde links van mij en rechts van mij
Liefde onder me en boven me
Liefde in mij en in mijn omgeving
Liefde voor iedereen en het Universum

Het is voor mij zo fijn om steeds af te vragen: Wat zou liefde hier doen. In welke situatie ook. Wie weet helpt jou die vraag ook. En ondersteunt het je om steeds te kiezen voor liefde. En omarm elke emoties die voorbij komt. We mogen verdrietig, bang, boos of blij zijn. Dat is goed. Maar stop het niet weg, omarm het, kijk het aan, zodat het wordt gezien. Dan stop je het niet in je lichaam, maar uit je het uit liefde voor jezelf. En weet dat tranen het smeltende ijs van jouw ziel zijn, de woorden van jouw ziel. Ik zeg heel vaak: “Wat bloed is voor de wond zijn tranen voor de ziel.”

Dus komt er in 2022 van alles voorbij onthoudt:  Kies steeds voor het licht, steeds voor liefde. En kom je er niet uit, ik help je graag. Ik hoop dat ik weer net als in 2021 veel mensen thuis mag brengen, bij wie ze echt zijn, thuis in hun zelf. En dit doe ik met al mijn liefde en al mijn licht.

Namaste,

Lydia.

PS. 1 Je kunt de liefde en het thuis komen ondersteunen door de cozy blend van doTerra: de Hygge.  De Blend laat je thuis voelen.

PS. 2  Of door een positieve affrimatie: “Ik leef in een cirkel van liefde”

Open chat
1
Kan ik je ergens mee helpen?
Hallo!
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me een appje!