Laat je leiden door vreugde – 10 tips voor jou

De beste manier om je basischakra te vullen met nieuwe energie is door in beweging te komen. Ga op yoga, wandelen, zwemmen, dansen, vrijen, tuinieren of een andere bewegingsvorm die je leuk vindt. Pak het stuur van je eigen leven stevig vast. Neem plaats achter het stuur van je eigen auto. Prima als mensen met je meerijden, maar in jouw leven ben je de chauffeur en kunnen anderen rustig op de achterbank terecht. Volg een training of zoek een coach die je helpt om je voeten stevig op deze aarde te zetten, zodat het geen extra moeite kost om in je eigen kracht te blijven staan. Leer jezelf om goed voor jezelf te zorgen. Eet gezonde voeding in plaats van vulling. Drink voldoende water, neem vitaminen en kom in beweging en geniet van je lichaam. Probeer iedere dag met je blote voeten op de aarde te staan en de grond onder je voeten te voelen. Dat helpt je te gronden en te verbinden met de aarde – energie.

Woon in je eigen lijf en wees blij met de gezondheid die je hebt. Laat alle negatieve emoties los ten aanzien van anderen en  neem honderd procent verantwoording voor je eigen leven. Kies ervoor om een gezond en liefdevol en prettig leven te leiden. De wereld is veilig, jij bent veilig in je eigen leven. Vertrouwen op het goede en nodige positieve energie uit je leven.

(Uit het boek ‘Blij met mij’ – P. Harpenau en C. Carter Scott)

Deze tips brengen je bij je zelf. Bij je eigen kern. Wil je een training doen, dan is de mindfulness training of de chakra healing training van mij wellicht wat van jou.

Liever 1 op 1. Ik help je graag met alle kennis, ervaring en coachtools die ik in huis heb.

Liefs Lydia
Namaste

Open chat
1
Kan ik je ergens mee helpen?
Hallo!
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me een appje!