Moodboard maken – wat je drijft

En nu mag je geloven dat jij je dromen waar kunt maken. Dat overvloed ook voor jou is bestemd en dat jij je verlangen mag leven. Durf ik mijn dromen te volgen vol inspiratie en passie en vreugde? En geloof ik dat ik deze waar kan maken? 

Ik geloof in afwijkend, Ik geloof in bijzonder
Ik geloof in de kont en ik geloof in de krib
Ik geloof in het raadsel, ik geloof in het wonder
En ik geloof in compassie, ik geloof in begrip.
In met het risico dat ik voor gek wordt versleten
Geloof ik dat alles ooit mooi wordt en goed
Met de moed van de wanhoop en tegen beter weten in
Blijf ik geloven, omdat dat wel moet
Want als ik er niet in geloof, Wie dan wel?
Ik geloof dat ik mag dromen, en dat ze groot mogen zijn
Ik geloof dat ik de drive heb om daar te komen, het voelt nu al zo fijn
Ik geloof dat ik het kan bereiken, wat ik ook maar wil
Ik geloof, ik voel, ik besta en ik sta hierbij stil.

Wat is jouw droom en jouw verlangen. In december of in januari maak ik vaak een moodboard. Soms digitaal op pinterest, soms lekker fysiek op een groot blad en dan knip en plak ik alles wat mijn droom uitbeeld. Dit hang ik dan op of ik print het uit. Ik maak mijn droom visueel. Dat is dan mijn drive van het jaar.

Maak deze week een moodboard over je dromen, over je verlangens. Jij mag je dromen en je drive na jagen. Jij mag je beste versie worden in jou beste leven. Jouw design leven! Dus schrijf deze week eens op of teken het, of maak een mood board, wat jou verlangen, droom is:  waar wordt jij blij van, wat motiveert  je en geeft je energie. Dit kan van alles zijn, maar het hoort bij jou. Verzamel afbeeldingen, teksten, woorden, vormen, kleuren, die jouw dromen symboliseren. Gebruik hiervoor internet, pinterest, tijdschriften, kranten, etc. Leef je uit. Dit is waar je naar toe wilt! 

Ik wens je een mooi vuurtje toe van binnen uit. Laat je leiden door wat jou blij maakt, wat licht voelt… en dan… ineens… ben jij daar waar jij wilt zijn!”

Heb het magisch

Sprankeling voor jou,

Lydia

Open chat
1
Kan ik je ergens mee helpen?
Hallo!
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me een appje!