Quantum tijdlijn jumpen

Wat is nu Quantum tijdlijn jumpen. Milan Somers, van Milan.Somers.nl legt het heel mooi uit en ik gebruik dan ook zijn woorden:

Stel je eens voor: twee mensen, allebei met grote dromen.
De eerste, laten we haar Anna noemen, probeert alles via de ‘traditionele’ manier.

Ze zegt elke dag affirmaties, visualiseert haar succes en probeert altijd positief te denken. Maar, op de een of andere manier werkt het niet echt…

Dan hebben we Jeroen.
Hij heeft ontdekt hoe je kunt communiceren met het Quantumveld. Jeroen weet dat onze gedachten meer zijn dan alleen woorden of beelden; ze zijn de sleutel tot het Quantumveld, waar alle creatie begint.

Door zijn onderbewustzijn, bewustzijn en superbewustzijn op één lijn te brengen, kan hij ‘Quantum jumps’ doen, zodat zijn intenties een diepe verbinding maken met de bron van alle creatie. Dat betekent dat hij zijn intenties direct in het Quantumveld zaait.

Het Quantumveld is als een enorme zee van energie, waar alles wat je je kunt voorstellen al bestaat als een mogelijkheid. Elke keer dat Jeroen een ‘jump’ maakt, voegt hij energie toe aan zijn droom in dit veld. En wanneer er genoeg energie is, poef! Zijn droom wordt werkelijkheid.

De meeste mensen, zoals Anna, weten niet dat elke keer als ze iets manifesteren, het altijd door dit Quantumveld gaat. Maar ze gebruiken het niet bewust. Ze moeten hard werken, gedisciplineerd zijn en volledig toegewijd blijven om genoeg energie in het veld te krijgen.

Jeroen heeft een makkelijkere weg gevonden: Quantum Jumping. Dus, wat is het geheim van Quantum Jumping? Het creëert een onbreekbare energetische verbinding met het Quantumveld.

Elke jump voegt meer energie toe aan je droom, waardoor het een krachtige manier is om je dromen te manifesteren. Jouw onderbewustzijn is dus de brug naar het Quantumveld.

Ons onderbewustzijn is als een stille kracht achter de schermen, die onze beslissingen en gedrag beïnvloedt zonder dat we het doorhebben.

Stel je voor dat je brein een supercomputer is.
Het deel dat je elke dag gebruikt om te denken en te leren, is je ‘bewuste’ geest. Maar er is nog een ander deel dat je ‘onderbewuste’ geest is, en dat werkt als een automatische piloot.
Het helpt je dingen te doen zonder dat je erover na hoeft te denken, zoals fietsen of ademen. Het onthoudt ook al je ervaringen en gevoelens.

Soms houdt het ons vast in oude patronen die ons tegenhouden om onze dromen waar te maken. Door hypnose en diep innerlijk werk, kunnen we met ons onderbewustzijn praten en het afstemmen op onze hogere doelen. Wanneer het onderbewustzijn lijnt met ons hogere bewustzijn, wordt het een ongelooflijke bondgenoot. Plotseling werkt alles samen om ons te helpen onze dromen te manifesteren.

Dit is waar de echte magie gebeurt. Ons onderbewuste wordt de brug naar het Quantumveld, de bron van alle creatie. Door onze innerlijke wereld te veranderen en te verbinden met het veld, veranderen we onze realiteit.

Het Quantumveld is een onzichtbare bron van oneindige mogelijkheden, waar alles wat we ons kunnen voorstellen al bestaat uit een soort ‘energiepotentieel’. Dit veld is niet beperkt door tijd en ruimte zoals wij die kennen. Het is de plek waar onze intenties, dromen en gedachten vorm kunnen krijgen.

Door Quantum Hypnose en Quantum Timeline Jumping, leren we hoe we ons bewustzijn kunnen afstemmen op dit veld. We creëren een harmonie tussen onze gedachten en het veld, wat ons in staat stelt om onze diepste verlangens te manifesteren. Het is alsof we de taal van het universum leren spreken en onze dromen direct in de energie van het Quantumveld kunnen zaaien.

Deze verbinding met het Quantumveld biedt ons ongekende mogelijkheden om te creëren en te transformeren. Het stelt ons in staat om boven onze beperkte percepties uit te stijgen en ons leven te vormen op een manier die we voorheen niet voor mogelijk hielden.

Vanaf nu elke maand bij het Zonnepad Quantum avonden, waarbij ik je mee neem naar het Quantumveld. Het is nog steeds een avond, die je ontspanning brengt, waarbij je alleen maar hoeft te luisteren. Maar waarbij de gevolgen grootster zijn dan bij nidra. Je bent niet alleen ontspannen, maar je hebt je zaadjes gekoppeld aan je Quantum zelf, waardoor er echt veranderingen plaats vinden in je leven.

Kom het ervaren en kijk op mijn site voor data. Schrijf je ook in voor mijn nieuwsbrief, zodat je geen avond hoef te missen.

Liefs van mij.

Open chat
1
Kan ik je ergens mee helpen?
Hallo!
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me een appje!